Facebook Instagram whatsapp Viber Telephone Mail Location

Αναζήτηση στον ισότοπό μας

World champ 2019  

ΙΣΤΟΡΙΑ

Rate this item
(0 votes)
Η Zorri Motorsport δραστηριοποιείται στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το 1998. Εμπορεύεται υψηλού επιπέδου προϊόντα καρτ και αυτοκινήτου των σημαντικότερων εταιριών όπως BirelART, BMB, Tillett, Sparco, Alfano, Arai, Libe, RC Racing, R3 Racing, Semel κ.α.
Αγώνες
Στον αγωνιστικό τομέα έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες σε αγώνες εθνικού αλλά και παγκοσμίου επιπέδου με την αγωνιστική της ομάδα.
Η Zorri Motorsport βρίσκεται στην κορυφή, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις του καρτ σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από τις συνεργασίες με εταιρείες και βελτιωτικούς οίκους του εξωτερικού, αλλά και από τη συμμετοχή της ομάδας σε αγώνες του Πανευρωπαϊκού και Παγκοσμίου πρωταθλήματος καρτ.
 
Easykart Trofeo Hellas
Η Zorri Motorsport έκανε την έκπληξη το 2007 στον χώρο του αγωνιστικού καρτ. Εισήγαγε αποκλειστικά στη χώρα μας το Easykart by Birel το οποίο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του καθαρόαιμου αγωνιστικού καρτ με χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης.
Μέσα σε λίγους μήνες οι πίστες απέκτησαν νέο αίμα που δίψαγε για ευχάριστες στιγμές οδήγησης , ακόμα και για αγώνες. Στόχος μας είναι το πάθος για το kart να γίνει αρωγός ώστε να αλλάξει τελείως την φιλοσοφία των Ελληνικών αγώνων και να τους μετατρέψει σε event με αξιοκρατική αντιμετώπιση των αγωνιζομένων, εκδηλώσεις, κληρώσεις και ευχάριστες παρουσίες.
Το Easykart Trofeo είναι το πρώτο πραγματικά ενιαίο πρωτάθλημα kart.
Αναγνωρίζοντας τις αξίες και την πρωτοτυπία του να κρατήσει χαμηλά το κόστος κάθε αγώνα και εκτιμώντας ότι η εταιρία έχει θέσει κοινούς όρους για όλους τους αγωνιζόμενους αυτού του πρωταθλήματος. Ο κόσμος έχει ήδη αγκαλιάσει ολόθερμα τον θεσμό και οι συμμετοχές στο Easykart Trofeo έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ο τελικός νικητής κάθε κατηγορίας έχει την δυνατότητα να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Τελικό του Easykart που διοργανώνει η Birel s.p.a και καλύπτει μεγάλο μέρος τον εξόδων.
 
Φιλοσοφία
Το μέλλον είναι τα παιδιά. Δημιουργήσαμε το Easykart driver program ώστε να ωθήσουμε παιδιά από 6 χρονών να εμπλακούν ενεργά με το καρτ, να μάθουν να οδηγούν σωστά και γιατί όχι να ασχοληθούν με το μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Η συμμετοχή τους θα τα βοηθήσει να λειτουργούν στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, ακολουθώντας συγκεκριμένους κανόνες και κανονισμούς μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
 
H Zorri Motorsport μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρό σου
 
Οδήγησε αγωνιστικό καρτ
Νιώσε την μοναδική αίσθηση που σου προσφέρει ένα αγωνιστικό καρτ.
Ενοικίασε το για μία ημέρα ή για την συμμετοχή σου σε έναν αγώνα.

Μάθε τα μυστικά του καρτ
Εκπαιδευτικά σεμινάρια και οργανωμένες προπονήσεις σε οδηγούν να κατακτήσεις τα μυστικά του καρτ. Δίπλα στους επίσημους οδηγούς και τους έμπυρους τεχνικούς της Zorri Motorsport μαθαίνεις να οδηγείς στο όριο αλλά και να «στήνεις» ιδανικά το καρτ σου.

Πάρε και εσύ μέρος σε kart Event
Ταχύτητα και αδρεναλίνη στο μέγιστο στα kart Event που διοργανώνει ή συμμετέχει η Zorri Motorsport όπως:
Track day events
Easykart Trofeo Hellas
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καρτ
World Karting Champs

Φτάσε στην κορυφή
Δημιουργήσαμε για εσένα το Easykart driver program.
Αναγνωρίζουμε το ταλέντο σου μέσα από τη συμμετοχή σου στο Easykart Trofeo και σε προωθούμε σε κατ' επιλογήν αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό με την υποστήριξη της Zorri Motorsport.
 
www.kartshop.gr
Από το 2011 δημιουργήθηκε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να μπορείτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να βρίσκεται και να διαλέγεται τα προϊόντα που ψάχνετε.
Μέσα από ένα πολύ οργανωμένο σύστημα Logistic το κατάστημά μας έχει τη δυνατότητα να παραδώσει όλα τα μη διαθέσιμα είδη από 15-30 ημέρες από την παραγγελία σας ή και νωρίτερα υπό προϋποθέσεις.
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται σε όλες τις χώρες του κόσμου είτε με τους προεπιλεγμένους τρόπους αποστολής είτε με μεταφορική εταιρεία δικής σας επιλογής.

Μπορείτε να εξοφλήσετε άμεσα και με ασφάλεια τις παραγγελίας σας επιλέγοντας τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.

Kartshop2015

BIREL spa

Από τον Ιούλιο του 2006 η εταιρεία μας συνεργάζεται με την γνωστή σε όλους εταιρεία BIREL SPA.

Η Birel διαθέτει μία κάθετη μονάδα παραγωγής στην οποία παράγει το 90% των εξαρτημάτων που απαιτούνται για την κατασκευή των καρτ. Επίσης έχει οργανώσει μία αγωνιστική ομάδα διεθνούς εμβέλειας και έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους από το 1959 που ιδρύθηκε.

Η Zorri Motorsaport ξεκίνησε την συνεργασία της με την Birel spa από το 2006. Αρχικά ανέλαβε την προώθηση του EASYKART και την αγωνιστική οργάνωση του TROFEO EASYKART για την Ελλάδα.

Ο στόχος που είχαμε θέσει από κοινού επετεύχθη, όποτε από το Δεκέμβριο του 2007 η συνεργασία των δύο εταιρειών προχώρησε και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων της Birel. Έτσι από τον Ιανουάριο του 2008 η Zorri Motorsport με εξουσιοδότηση στης Birel spa διαθέτει στην Ελληνική αγορά όλα τα προϊόντα της Birel spa όπως τα πλαίσια Birel Motorsport και Monza, τα ενοικιαζόμενα καρτ N35 καθώς και όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ της Freeline. Εξακολουθεί βέβαια να προωθεί και το Easykart ως το οικονομικότερο αγωνιστικό προϊόν υψηλής απόδοσης και ποιότητας.

 

Miliziano_logoMILIZIANO KART ENGINES

Η συνεργασία της ZorriMotorsport με την οικογένεια Miliziano ξεκίνησε από το 2000.

Η συνεργασία αφορά την προμήθεια κινητήρων με την μέγιστη απόδοση καθώς και τεχνική υποστήριξη σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας.

Δείγμα της άριστης συνεργασίας είναι τα αποτελέσματα των αγώνων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καρτ αλλά και Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όπου συμμετέχουν οι οδηγοί της ομάδας μας.

Read 17073 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.